xtrade logo

Xtrade trgovinska platforma

Pogledajte našu trgovinsku platformu nove generacije. Omogogućava pristup s bilo koje lokacije, uređaja i u bilo koje vrijeme.

Xtrade WebTrader
Mobilne aplikacije
Tablet App za trgovanje

Xtrade WebTrader

Naša web platforma bazirana na pretraživaču nudi veliki broj mogućnosti i trgovinskih alata kako biste iskusili trgovanje na najbolji mogući način. Omogućava jednostavan pristup najboljim dostupnim tržišnim analizama i brzo izvršava naloge i naredbe za trgovnje. Preuzimanje nije neophodno.
Registruj

Mobilne aplikacije

Naša intuitivna aplikacija nudi višestruke prednosti za trgovanje, a koje uključuju funkcije sa svim svojstvima, mapiranje u stvarnom vremenu sa svim vodećim tehničkim indikatorima i mnogobrojnim alatima za trgovanje.
Nudi upozorenja, obavještenja, omogoćuva navigiranje i pristup profesinalnim alatima za trgovanje pomoću jednog klika

Tablet App za trgovanje

Iskušajte našu prenosivu platformu za trgovanje za vaš tablet: napredno grafičko sučelje, brzi prenosi novca i brzo ulaganje, potpuni izvještaj o aktivnostima, intuitivne postavke za upozorenja i navigaciju. Ovakva platforma, koja je prilagođena korisnicima, nudi sve vodeće funkcije koje su u skladu s vašim potrebama

Ready to trade?

Get started with your Xtrade account today

Trgovanje CFD-ovima uključuje značajan rizik od gubitka. Trgovanje Forexom/CFD-ovim obuhvaća značajan rizik, što znači da postoji mogućnost da izgubite sav uloženi kapital. Molimo vas da osigurate da razumijete rizike.